מכירים את זה שחברה בעבודה טענה לכם בתוקף
שאין כמו חרובים לארוחת בוקר כדי להצר היקפים, אבל למרבה הצער הניסיון שלכם, משום
מה, לא מוכיח את זה? מכירים את זה שמישהו הבטיח לכם שקילוף בצל בעזרת שיפוד הוא
הדרך הקלה ביותר לעשות את זה בלי לדמוע אבל אתם סיימתם את התהליך עם עיניים שורפות
וידיים פצועות? טיפים בשקל ואפילו בחינם מסתובבים בינינו ככל שעולה רמת הביטחון
העצמי של החברים, ולא תמיד יש לזה כיסוי. במיוחד בתחומי המטבח שבהחלט מדברים אלינו
בתחומים מגוונים, אנחנו נוטים לחפש פתרונות וגם לנסות טריקים מגוונים, להקשיב
לתיאוריות שלא תמיד יש משהו או מישהו מאחוריהם ולתהות לעצמנו בשקט- האם הם צודקים?
אז זהו, בדיוק בשביל זה קם מגזין פודיק.
לצפייה בכל כתבות מגזין אתר פודיק כנסו
לקישור https://www.foodik.co.il/magazine/
למה מגזין פודיק
מגזין הוא הכתובת הראשונה למידע מכל סוג
שהוא, והמגזין של פודיק הוא הבמה למידע וידיעות בתחומי האוכל, בשלל קטגוריות והמון
המון חומר, מקצועי נטו. למה זה כל כך יעיל? כיוון שבמגזין שלנו אתם מוצאים מגוון
עצום של כתבות מתעדכנות שמלאות בכל הידע שאתם מחפשים, החל מערך תזונתי של מוצרים,
מה לעשות איתם, טבעונות וצמחונות, ואפילו טיפים למטבח מניסיון של שף. זה לא מה
שעובר בקבוצה של השכנים בסתם יום של שיעמום, אלו פיסות מידע מקצועיות ביותר
שנארגות במיוחד עבור הקוראים של פודיק.
כן, זה חשוב לנו
אנחנו אמנם מציעים בראש ובראשונה את
המתכונים הייחודיים שלנו, אבל לא מוותרים על השקעה בהיקף גבוה ובלי פשרות במגזין
שלנו, למה? מפני שאנחנו יודעים שהקהל הישראלי האהוב שלנו מחפש את הידע המקצועי
המדויק לגבי כל כך הרבה קונספירציות ומידע כוזב שמשתולל בתחומי המטבח, ומגיע לו
למצוא את המידע הנכון בקלות ובאחריות, בלי להתבלבל ובלי להתאמץ. בבלוג שלנו אתם
תמצאו מידע מקיף לגבי הרבה דברים שרציתם תמיד לשאול, לוודא, להבין את הסיבות ואת
התוצאות ועוד המון. מגזין פודיק מציע לכם מדור בריאות סופר מקצועי שיציף תיאוריות
רחוב בתחום הבריאות וילמד אתכם מה נכון, מה לא, ואיך מבצעים למעשה את הוראות
הבריאות הנכונות לכם, מדריכי בישול ואפיה שיש בהם הדרכות מדויקות לבישולים עממיים
שלא תמצאו להם מתכון אבל צריך לדעת לעשות אותם נכון, כמו בישולי ירקות, אורז ועוד
מוצרים בסיסיים שאפשר לעשות אותם כל יום ולא לדעת איך עושים את זה נכון, ואפילו
איך בוחרים ירקות ופירות כמו שצריך.
ואם אני לא יודע כלום על אוכל?
זה בדיוק העניין, גם למי שנכנס רק היום
למטבח בפעם הראשונה בחייו, המדריכים של מגזין פודיק מציעים מלאי עשיר של ידע בסיסי
ומתקדם, בשפה קלילה ומובנת, בלי אוספי מילים של אקדמיה שיסבכו אתכם, ובלי השערות
שאין להם ביסוס. במגזין תוכלו למצוא הדרכות והסברים לכל תהליך בישול או אפייה, החל
מהרגע הראשון ועד לרגע האחרון. כללים פשוטים ובהירים שיעשו לכם סדר במה שאתם
צריכים או רוצים להכין, ויקלו עליכם את העבודה באופן משמעותי.
מה יש לחדש למי שכן מכיר?
אם אתם טיפוסים שנמצאים בתחום כבר שנים
ומכירים המון ידע, אתם תוכלו להנות מהמגזין שלנו יותר ויותר. אנחנו מעדכנים את
המגזין כל העת בחומר מרתק ומקצועי, מגוון וחדשני ביותר, מתבססים על מחקרים שיוצאים
כל העת ומגובה בניסיון העשיר שלנו. תמיד יהיה לנו מה לחדש לכם והניסיון יוכיח לכם
זאת בקלות. מוזמנים לדפדף בין הקטגוריות, להעשיר את אוספי המתכונים וללמוד עוד
המון דברים שלא ידעתם על אוכל, תזונה, בריאות וטעם.
כתבה זו נכתבה על ידי שחר חן – בעל בלוג
אוכל פודיק אוכל טעים בצ'יק