אז מתכון חדש, שהוא בעצם יותר רעיון מאשר מתכון.
אם כבר
טרחתם להכין סלט, ואתם (בדיוק כמונו, ובעצם כמו כולם) תמיד שמים בקערה, עגבניות
ומלפפונים, ולפעמים אולי גם קצת חסה, אז הינה רעיון פשוט בשבילכם.
כדי
שהסלט לא ישעמם אתכם, ויוכל להיחשב כארוחה שלמה אנחנו ממליצים להחזיק תמיד בפריזר
או במזווה גם גרגירי חומוס.
יש גם
חומוס בקופסת קרטון, מוכן לשימוש וטעים מאוד.
אפשר
לתבל את החומוס עם קצת מלח, כמון ולימון ופשוט להוסיף לסלט כמות שהם. אם הוצאתם
מהפריזר, כמובן שצריך להפשיר, אבל ממש לא צריך לבשל מאחר והם מגיעים מוכנים
לאכילה.
אם יש
לכם קצת זמן וחשק, אפשר להניח את הגרגרים לאחר שערבבתם עם מעט שמן זית, על תבנית
עם נייר אפייה ולצלות אותם עד 10 דקות בתנור – הם יצאו מעט קראנצ'יים ועם טעם עמוק
יותר. שדרוג באחריות!
אנחנו
הוצאנו מעט גבינת פטה שנשארה במקרר, ופיזרנו מעל. מאזן את החומוס ומוסיף טעמים.
יש לנו
עוד כמה רעיונות לשדרוג סלט פשוט ושגרתי:
· כמה פרחי ברוקולי שבושלו קצרות במים מומלחים
· כמה פיסות של פיתה מאתמול מרוחות במעט שמן זית
וקלויות בתנור
· טונה במים מקופסה שמערבים עם מעט מלח ולימון
ומפזרים מעל הסלט – וזו באמת ארוחה!
ועוד
עצה קטנה לקינוח - אל תוותרו על פרוסת לחם ליד הסלט, עם קצת טחינה – זה טוב
לנשמה....
מתנצלים
על כך שהתמונה שצירפנו היא ממאגר – הסלט נעלם מהקערה עוד לפני שמישהו כאן הספיק
לחשוב שאולי כדאי לשתף את המתכון. אבל הבנתם את הרעיון, אז אל תוותרו עליו!
בתיאבון!