הרי זה הרעיון כולו. לא רוצים להשתגע בחום הזה, אבל עדיין יש ילדים רעבים, או כמו אצלנו אנשי הצוות של פורטל טבעון, וחייבים משהו לאכול.
אז שקית גדולה של שעועית ירוקה מוקפאת נכנסה לה אחת ושתיים לסיר מלא במים רותחים עם מלח, ולאחר סינון ושטיפה מהירה במים קרים, היה הרגע שבו חשבנו מה לעשות עם זה.
שיטוט במקרר חשף שיש חצי חבילת טופו פתוחה ורוטב עגבניות שהכנו לפני יומיים.
מה עושים? מחברים! אנחנו בעד חיבורים עסקיים, קהילתיים וגם של מה שיש במקרר.
הטופו נפרס לפרוסות של חצי סנטימטר, ומכיוון שזו היתה חצי חבילה, הן היו לא גדולות. לאחר תיבול במלח ופלפל צלינו במחבת רחבה יחסית עם מעט שמן זית. הוספנו את הרוטב שנשאר ואת שעועית הירוקה בתוספת חיזוק של קצת שום גבישי.
זהו!
כן, זו כבר היתה ארוחה משביעה, מהירה מאוד וזולה למדי.
מי שממש רעב, שיטרח ויבשל גם אורז לבן, שעובד מושלם עם המנה הזאת.
בתיאבון! (ותדליקו מזגן.....)