למה צריך מד חום לבשר?
אם אתם רוצים להיות בטוחים שכולם מרוצים מהאירוח שלכם אתם חייבים לעצמכם מוצר אחד: מד חום לבשר. מד חום זה מתאים למעשנות שנעשה בהן שימוש בחומרי גלם שונים כולל , בשר מסוגים שונים ועוד. למעשה המשוואה היא פשוטה : מידת צלייה מדוייקת שווה טעם מדויק, למשל בבשר בקר מדובר ב-50 מעלות צלסיוס כדי להגיע לדרגת רייר, 55 מעלות צלסיוס כדי להגיע לדרגת מדיום ריר ו-60 מעלות לדרגת מדיום.
מד חום לבשר נחשב לאביזר חובה נלווה לכל מי שרכש מעשנת על מנת להבטיח שהבשר המעושן יגיע למידת הצלייה המדויקת שהכרחית כדי לקבל את הטעם המדויק. וכדי שתהיו עוד יותר בטוחים רכישת מד החום מקנה לכם 5 שנים אחריות. אבל זוהי רק ההתחלה מסיבה אחת: הוצאת הבשר מהמעשנת מעלה את הטמפרטורה שלו ב-5-10 מעלות צלסיוס נוספות.
למעשה, מד חום לבשר מאפשר גם למתחילים להינות מבשר מושלם ונדרשת רק פעולה אחת: להוציא את הבשר מהמעשנת ברגע הנכון. זה כבר עניין נרכש אבל מד החום מסייע לכם גם בזה: הוא חוסך את פתיחת המעשנת שוב ושוב כדי לבדוק את מידת העשייה באמצעי פשוט - הוא מצפצף לכם ברגע הנכון הודות למנגנון אנלוגי או דיגיטלי שנמצא בתוכו.
אגב, אנחנו ממליצים לא לגעת כלל בבשר ב-20 דקות הראשונות לאחר הוצאתו מהמעשנת ולהשאירו מכוסה. כך הבשר ממשיך להתבשל במיצים של עצמו ולספוג עוד ועוד טעמים. ואגב, שימו לב שאתם קונים מד חום לבשר שמכוון לצלסיוס ולא לפרנהייט כדי למנוע בעיות. לכן, אנחנו ממליצים לרכוש את המד חום אך ורק מחברה שמתמחה ביבוא לישראל מסיבה אחת: בארצנו הקטנטונת עושים שימוש בשיטת צלסיוס ולא בפרנהייט.
דוגמה לחברה שכזאת היא חברת טורוס ישראל שעושה הרבה כבוד לבשר ולתהליך הצלייה שלו, למשל באמצעות מד חום לבשר. כל מוצר החברה מבטאים שנים ארוכות של מחקר ופיתוח ומבטיחים בשר משובח, טעים, מושלם ומדויק. ובינינו – מה צריך יותר מזה כדי להינות ?