שיפוד פרגית לטעמי היא מנת קונצנזוס, אין לה איזה פאתוס וקשה ליחיד אותה, היא מאכל יומיומי שנותן חלבון זמין והפשטות שלה מאפשרת לאכול אותה כמעט כל יום
ומה שחשוב בשיפוד פרגית מוצלח זה כמובן הטריות של המרכיבים הבעיקר הבהרט הנכון
יש בעמק כמה וכמה שיפודי פרגית זה הכי טוב בפער לטעמי.
כשהגענו לעמק גילינו את השיפודייה הזאת במקום מאוד מרכזי כשסיפרנו עליה לחברים משום מה אף אחד לא הכיר.
המשפחה של אבו עומר זכרונו לברכה, עושים כבוד לשושלת וזמינים מבוקר עד לייל (22:00) נותנים שירות מחייך וסבלני ומכל הלב
מגישים שיפודים מעולים ומתובלים כמו שטעים
סלטייה טובה לחמים טריים ומחיר הוגן
טיפ למביני עניין*
בקשו כתוספת את הסלט מים עם הבצל שנמצא בצד.
אנחנו חושבים שאנחנו אוהבים את טעם 'העלהאש' ומה שבאמת אנחנו אוהבים זה את טעם הבהרט
אם הבהרט טוב השיפוד טעים.
וזה אחד טוב.
*הידעת*
בהרט בערבית بَهَارَات (בהאראת) פירוש המילה הוא תערובת תבלינים והיא אופיינית למטבח הערבי ולמטבחים מזרח תיכוניים נוספים. הבהרט הנפוץ באזורנו מכיל אגוז מוסקט כמון ציפורן קינמון ופלפל אנגלי ולפעמים גם הל וכוסברה ונמצא בהרכבים שונים במטבחים שונים