מתכננים אירוע? עומדים להתחתן? מעוניינים לארגן מסיבת הפתעה לבן משפחה
קרוב? רוצים לערוך ברית או בריתה? או עומדים בפני ארגון בר או בת מצווה לילד? אם
אתם בעיצומו של הארגון, או אם ארגנתם כמה אירועים בחייכם, אתם וודאי יודעים שארגון
של אירוע מוצלח הוא אינו עניין של מה בכך. עליכם לדאוג לרשימת המוזמנים, לעיצוב של
ההזמנות, בחירה של תקליטן או זמר שידאגו לשמח את האורחים, בגדים ונעליים לבעל
השמחה ולשאר בני המשפחה, לשכור חברת קייטרינג מקצועית שתדאג ללאוכל שתיה קלה ועוד.
אחד הפרמטרים שאולי נראים חסרי חשיבות, אך חשובים ביותר להצלחת האירוע הוא עמדות
לקבלת פנים. אזור קבלת הפנים הוא האזור בו ממתינים האורחים לתחילתו של האירוע.
דאגה לאוכל ברמה גבוהה חשובה ביותר מאחר ולעיתים האורחים ממתינים זמן רב, ואוכל
איכותי ינעים את זמנם, ויסיח את דעתם מהעובדה שהם ממתינים. נוסף על כך, פתיחה טובה,
נעימה וטעימה הופכת את האירוע למוצלח, ומשאירה טעם טוב וזיכרון מתוק בקרב
המוזמנים.
כיצד לבחור עמדות לקבלת פנים?
בחירת מוצלחת של עמדות לקבלת פנים מתייחסת לכמה פרמטרים חשובים:
·גיוון:
ראשית, בבואכם לבחור את האוכל אשר יוגש בקבלת הפנים של האירוע מומלץ להקפיד על
גיוון במאכלים. חשוב להגיש מנות בשריות שונות, אך להקפיד גם להגיש מעט נשנושי
ירקות קלויים או טריים. נוסף על כך, גם אם אתם חובבי בשר מושבעים, מומלץ להקדיש
דוכן אחד לפחות שיגיש אוכל צמחוני, לטובת אלו שלא התלהבו מהמנות האחרות, או לטובת
אלו שלא אוכלים בשר.
·כשרות:
שנית, חשוב מאוד שתקפידו על מנות פתיחה כשרות. גם אם אתם בין אלו אשר מתענגים על
מאכלי ים שונים, או מתרגשים משילובים של גבינה עם בשר, חשוב מאוד להגיש מנות כשרות
לטובת האורחים שהכשרות חשובה להם, או לטובת אורחים שומרי מסורת.
·התאמה
לאירוע: מנות פתיחה אשר מוגשות באזור קבלת הפנים נהוג לרוב לנשנש בעמידה,
ובמהירות, תוך כדי שיחה עם האורחים האחרים. לכן, חשוב מאוד שמנות אלו יהיו קטנות,
קומפקטיות ונוחות לאכילה. נוסף על כך, חשוב להתאים את האוכל ההתחלתי לשאר האירוע,
כלומר אם אתם מארגנים אירוע בשרי, רוב המנות שיוגשו יהיו בשריות או פרווה, ואם
האירוע הוא חלבי, תוכלו להגיש מנות מזון חלביות.
הצעות ורעיונות לעמדות לקבלת פנים
הנה לכם כמה רעיונות שתוכלו להגיש בקבלת פנים באירוע שלכם:
·תוכלו
להציב עמדת קורנביף חמה, אשר נפרס במקום לעיני האורחים, מוגש יחד עם ברוסקטה טבולה
בשמן זית לצד איולי חרדל, איולי שומשום, בצל סגול כבוש ועוד.
·תוכלו גם
להציב עמדה של פיש אנד צ'יפס, נתחוני דגים מצופים בטמפורה מוגשים לצד צ'יפס ברוטב
איולי.
·תוכלו
לבחור להציב עמדת פסטות ועמדת אסאדו, והיד עוד נטויה.
אנחנו בקייטרינג בראף, מתמחים בשילוב טעמים היוצרים מנות ייחודיות בתוך האולם, בזמן האירוע וגם באזור קבלת הפנים. אנו מעמידים
לרשותכם מגוון רחב של עמדות מזון, מהם תוכלו לבחור את העמדות אשר יוצבו באירוע
הפרטי שלכם.
המאמר מוגש באדיבות בראף –
קייטרינג לאירועים